marți, 24 noiembrie 2009

Pupincurism electoral

    Daaaaa... Iubitii mei, vom avea doua saptamani pline de saliva lasata pe fundu' lu' Antonescu. Vor fi doua saptamani parca special create pentru lustruirea dosului Antonescian. Excelent!!! Iata ca PNL si cu ilustrii sai conducatori nu-si dezmint patalamaua de curva politicii romanesti. 
    De la Campeanu-ncoace (care-i facea sluj lu' Iliescu), scoala PNL-ista nu face altceva decat sa-si invete membrii sa stea cu curu' la lins. Si cand nu merge, sa presteze ei! Dupa ce si-a tras-o si cu FSN-ul, si cu PDSR-ul, si cu PD-ul, si cu PDL-ul, iata ca a venit momentu' sa si-o traga si cu PSD-ul. Flirturi si bezele se pompau de multa vreme. Prietenii se leagau tot mai strans si erau din ce in ce mai vizibile.
    Numai ca, s-ar putea intampla pocinogu'. Base, fiind turbat de disperare, va musca precum o catea inghesuita de o haita intr-un colt. Meseria sa de combinator politic va capata noi valente, desi, la baza va functiona tot principiul "dezbina si cucereste". Taricelu si Vozganelu deja s-au pregatit sa-i faca pantofii marinaresti. Antonescu dupa tavaleala din turu' intai si-a cam pierdut amigdalele din partid, cu toate ca se tine principial. Grupuletele care formeaza stoarfa de PNL sunt cu sufertasu' ba la usa PSDista, ba la slitzul prezidential. Noroc ca s-a abrogat Legea 200, caci altminteri, dadeau si mai tare de belea. 
    Dar cel mai spectaculos show il vor presta "analistii politici" si "comentatorii politici". Acesti "guru" ai inflexiunilor pasoptiste, cu sloganuri revolutionare, atotstiutori si iubitori de neam si tara, razvratiti pentru nedreptatile marsave si traiul prost, lingai la ordinul "mogulilor". Acesti formatori de opinie (caci asta sunt) vor face jocurile. Ei vor fi pionii principali ai urmatoarelor doua saptamani. Vehementa lor va atinge cote de neimaginat, sfidand orice norma de bun simt, depasind orice bariera a profesionalismului. 
   Ei, moderatorii TV, vor deveni milionari!


   God Bless The Queen!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri